Hondenwasserette

Hondenwasserette

De Digit Dogwash is speciaal ontworpen voor de hondenbezitter, om op een gemakkelijke manier de hond te wassen. Iedereen kent het probleem van het wassen van de hond. Met de producten die er tegenwoordig op de markt zijn mogen honden iedere twee weken gewassen worden. Deze hondenshampoos en conditioners zijn speciaal samengesteld om de vetlaag van de hondenhuid niet aan te tasten, en deze zitten ook in onze Digit Dogwash. Honden rollen vaak door hondenpoep of dode dieren en springen in de meest smerige sloten. Dan is het natuurlijk wel zo fris om je hond even te wassen.

Bestel de Honden wasbon

Digit Dog heeft een compleet nieuw idee dat inspringt op de behoefte van alle hondenbezitters: de hondenwasbon. Deze is inwisselbaar bij alle Digit Dog hondenwasstraten in Nederland, België en Luxemburg. Bestellen gaat heel eenvoudig. Vul het bestelformulier in en haal het meest originele cadeau in huis voor familie, vriend of kennis. U kunt natuurlijk ook langskomen bij ons filiaal.

De prijs voor een hondenwasbon bedraagt € 8,00 excl. verzendkosten (€ 1,50).

Deze bon is bij de hondenwasstraat inwisselbaar voor een penning ter waarde van € 8,00, waarvoor u 16 minuten wastijd krijgt.

Een Nationale Hondenwasbon bestellen

Maak hieronder uw keuze uit één of meerdere hondenwasbonnen. U kunt deze ophalen bij ons benzinestation of online bestellen. Indien u ze online bestelt, wordt € 1,50 verzendkosten in rekening gebracht.

Een Nationale Honden Wasbon bestellen

Maak hieronder een keuze om één of meerdere hondenwasbon te bestellen. U kunt deze ophalen bij ons benzinestation of u kunt ze online bestellen. Indien u ze online besteld, wordt er € 1,50 verzendkosten meegerekend.

Kom langs bij ons filiaal Direct online bestellen